NEW PROJECT?

14:58

CZ : Ahoj všichni,
 hned na začátku, bych se Vám ráda omluvila za mou nepřítomnost. V poslední době jsem toho měla až moc. Škola, učení,  a tak.  Každopádně teď jsem tady a hrozně moc bych Vám chtěla představit můj nový projekt.

EN : Hello everyone,
 at the outset, I would like you to apologize for my absence. The last time I had that soo. School, learning, and so on. Anyway, now I am here and so much I would like to introduce my new project.



CZ : Nový projekt se týká nové blogu. Jde o blog na kterém píši především svoje názory. Je to něco jako taková místnost, kde sdílím svoje názory s ostatními čtenáři.

EN : The new project involves a new blog. This is a blog where I write mainly their views. It's like such a room, where I share your opinions with other readers.

CZ : Každopádně tento blog rušit nebudu. Budu sem i nadále psát například o módě a tak dále.  Už teď si plánuju, které články vydám právě zde. Nebudu Vám zatím nic prozrazovat. Jediné co Vám můžu říct je to, že se máte na co těšit.

EN : Anyway, this blog will not bother you. I will continue to write here, for example, fashion and so on. Already he was planning to articles I go here. We will not reveal anything yet. The only thing you can say is that you have something to look forward to.
 CZ : Tímto bych se s Vámi pro dnešek rozloučila. Odkaz na nový project/blog Vám dávám níž.
Mějte se krásně.     L.

EN :I would be with you today to say goodbye. Link to a new project/blog which gives you.
Have a nice day. L.

Odkaz/link : www.dopeandcrazylife.wordpress.com

You Might Also Like

0 komentářů

Používá technologii služby Blogger.

Kontaktní formulář

Flickr Images

Subscribe