Jahodové berušky
14:15Ahoj :)
V pátek jsem měla sladký den a tak jsem vyzkoušela nový recept - Jahodové berušky. Jahodové berušky jsou zdravou a zároveň i sladkou mlsotou. Původně jsem je připravila pro svého kluka, který bohužel nedorazil a tak jsem je snědla sama :D Moc mi chutnaly a tak jsem se rozhodla že je pošlu dál do světa :D . Pokud by si je i ty chtěla vyzkoušet tak jsem pro tebe sepsala celý recept.
Na jahodové berušky budeš potřebovat
- Jahody
- Bílou a černou polevu
- Špičatou špejli
Jahody nejdříve pečlivě umyj. Poté je rozřízni na dvě poloviny. Rozpusť si černou polevu. Po rozpuštění ji vymačkej do misky ( stačí tak trošku ) a jahody s částí kde byla sťopka namoč. Nech je cca 4 minuty zatvrdnout v ledničce. Po zatvrdnutí si vezmi špičatou špejli, namoč ji do černé polevy. Špejlí udělej dlouhou čáru přesně v půlce. Teď si vezmi bílou polevu a udělej berušce oči.
A tadááá jahodové berušky jsou na světě.
Dobrou chuť. :) L.
0 komentářů